שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קינוח פירות יער וקרם פיסטוק / נעמה שטייר, קונדיטורית "עמליה"


חומרים (6 מנות)
200 גרם תערובת פירות יער קפואים או טריים
לקרם הפיסטוק:
500 מ"ל חלב
6 חלמונים
125 גרם סוכר
4 גרם קורנפלור
2 כפות מחית פיסטוק
לקרם מסקרפונה וניל:
250 גרם קרם מסקרפונה
2 ביצים
80 גרם סוכר
1 מקל וניל
100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
אופן ההכנה
  1. קרם פיסטוקים: מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת מחית חלקה.
  2. מרתיחים חלב ומסירים מהאש. יוצקים לתוכו את החלמונים, הסוכר והקורנפלור ומחזירים לאש להסמכה תוך ערבוב רצוף. מוסיפים את מחית הפיסטוק ומניחים לצינון.
  3. לקרם מסקרפונה וניל: מערבבים את קרם המסקרפונה עם ביצים, סוכר ווניל, עד למסה חלקה, מקפלים פנימה את הקצפת.
  4. הרכבת המנה: בתחתית הכוס מזלפים קרם פיסטוק מעל קרם מסקרפונה וניל, ומעל פירות יער וקצת פיסטוקים.

 

חזרה