שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל קטניות מונבטות בקארי ועגבניות / מרב ברזילי


חומרים
2 כוסות של קטניות מונבטות
2 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
5 עגבניות חתוכות לקוביות
20 עגבניות שרי חצויות
100 גרם (1 מיכל קטן) רסק עגבניות
2 כפיות קפה נמס ב-30 מ"ל מים
1 כף קארי
1/2 כפית כורכום
1 כף שטוחה מלח
1 כפית סוכר
מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן במחבת ומאדים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את העגבניות והשרי וממשיכים לטגן עד שהעגבניות מתרככות.
  2. מוסיפים את הקטניות המונבטות, האספרסו, רסק העגבניות וכל התבלינים. מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

 

חזרה