|
|
|
|
תבשיל קטניות מונבטות בקארי ועגבניות
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
2 כוסות של קטניות מונבטות |
2 כפות שמן קנולה |
1 בצל גדול, חתוך לקוביות |
5 עגבניות חתוכות לקוביות |
20 עגבניות שרי חצויות |
100 גרם (1 מיכל קטן) רסק עגבניות |
2 כפיות קפה נמס ב-30 מ"ל מים |
1 כף קארי |
1/2 כפית כורכום |
1 כף שטוחה מלח |
1 כפית סוכר |
מעט צ'ילי גרוס |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן במחבת ומאדים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את העגבניות והשרי וממשיכים לטגן עד שהעגבניות מתרככות.
- מוסיפים את הקטניות המונבטות, האספרסו, רסק העגבניות וכל התבלינים. מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
| חזרה | | |