שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב עגבניות לפיצה / מרב ברזילי


חומרים
לעגבניות צלויות:
5 עגבניות חצויות
שמן זית
מלח
סוכר
עלי טימין
לרוטב:
10 עגבניות מיובשות לחות
5 שיני שום
10 עלי בזיליקום
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  1. מסדרים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה חצאי עגבניות טריות. בוזקים עליהן שמן זית, מלח, מעט סוכר ותימין. צולים בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שהעגבניות משחימות, כ-30 דקות.
  2. משרים את העגבניות המיובשות בכוס מים רותחים כ-30 דקות.
  3. טוחנים בבלנדר את העגבניות הצלויות והעגבניות המיובשות עם הנוזלים שלהן. מוסיפים את השום, עלי הבזיליקום ושמן הזית ומעבדים למרקם חלק.
חזרה