|
|
|
|
פפרדלה פונגי עם פול ירוק
/ אייל הרוש, השף של מסעדת בליני
|
חומרים
|
200 גרם פסטה מסוג פפרדלה (אפשרות להמיר בפסטה ארוכה ורחבה אחרת) |
5 גרם (1 כפית) חמאה |
5 פטריות שמפיניון חתוכות דק |
1 כוס שמנת מתוקה לבישול |
1 שן שום כתושה |
1/4 כוס יין לבן |
1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חייב) |
15 יחידות פול ירוק חלוט ומקולף |
פרמז'ן לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- במחבת עמוקה מטגנים את החמאה, הפטריות והשום למשך כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן
- מטגנים למשך כ-2 דקות נוספות ומוסיפים את הפול, השמנת המתוקה ואגוז המוסקט
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה לדרגת אלדנטה ומסננים
- מוסיפים את הפסטה הישר למחבת עם הרוטב, מגרדים רצועות פרמזן ומגישים.
| חזרה | | |