שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ספגטי עם כבד עוף, רוקט וסילאן / מיכל וקסמן


חומרים (2 מנות)
250 גרם ספגטי
500 גרם כבד עוף טרי, נקי מגידים ומופרד לאונות
1 צרור קטן של עלי רוקט או ארוגולה, בלי הגבעולים החשופים
3 בצלים ירוקים פרוסים דק
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 כף סילאן תמרים (עדיף אורגני)
1 כף שמן זית
2 כפות מי בישול של הפסטה
אופן ההכנה
  1. בסיר גדול מרתיחים מים, ממליחים בנדיבות ומבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. מחממים מחבת טפלון גדולה ללא שמן. מניחים את אונות הכבד במחבת החם בשכבה אחת. מניחים לכבדים להיצלות ולהשחים. הופכים אותם וצולים גם מהצד השני. הכבדים צריכים להיות שחומים מבחוץ אבל ורודים מאוד מבפנים.
  3. מוסיפים שמן זית, סילאן ומי בישול מהפסטה. מערבבים היטב עד שהסילאן מצפה את כל הכבדים.
  4. מוסיפים בצל ירוק ופסטה שסוננה ממי הבישול ומערבבים מהר ובעוצמה, עד שכל הפסטה מכוסה בסילאן ובמיצי הכבדים. מורידים מהאש.
  5. מערבבים פנימה את עלי הרוקט בשלמותם. מחלקים לצלחות ומגישים חם.

 

חזרה