|
|
|
|
קבב סויה על מקל קינמון
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
1כוס פתיתי סויה |
1 כוס מים רותחים |
1/2 קילו דלעת |
כפית פפריקה |
כפית כמון |
2כפיות מלח |
1 כפית סוכר |
קמצוץ צ'ילי |
4 שיני שום |
2 כפות שמן זית |
10מקלות קינמון שלמים |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת מגוררת בפומפייה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת מתרככת, למשך כ-10 דקות.
- מוסיפים את שבבי הסויה, 1 כוס מים, מערבבים ומורידים מהאש. מקררים את התערובת ויוצרים קבבים על מקלות הקינמון.
- צולים על האש כ-5 דקות מכל צד.
| חזרה | | |