|
|
|
|
שיפודי טופו אסיאתיים על גבעולי עשב לימון
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
כפות שמן זית |
1 בצל גדול |
3שיני שום |
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ |
קמצוץ צ'ילי |
2 כפות שמן שומשום |
1סלק גדול מגורר בפומפיה |
חבילה טופו |
ביצה אחת |
1/3 כוס פירורי לחם (מומלץ שארית מאתמול של לחם קמח מלא יבש טחון במג'ימיקס) |
2כפות כוסברה קצוץ |
2כפות סויה |
מיץ מ-1 לימון |
גבעולי עשב לימון גדולים |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים בצל קצוץ עד להזהבה. מצרפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר ואת הסלק המגורר ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות עד שהסלק מתרכך.
- מכבים את האש, מוסיפים את הטופו המגורר ומתבלים בצי'לי, סויה, שמן שומשום ומיץ לימון. מעבירים לקערה, מקררים, מוסיפים ביצה אחת, 1/3 כוס פירורי לחם מוסיפים עלי הכוסברה הקצוצים ויוצרים קציצות על גבי גבעולי העשב לימון.
- צולים על האש כ-7 דקות מכל צד.
| חזרה | | |