שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סטייק פורטובלו בפסטו עשבים / מרב ברזילי


חומרים
10 פטריות פורטובלו גדולות וטריות
3 כפות שמן זית
מלח גס ופלפל שחור
לפסטו:
צרור בזיליקום
100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
1 שן שום
מיץ מ-1 לימון
כפית מלח
אופציה: 2 כפות פרמז'ן מגורר
אופן ההכנה
  1. הפטריות: מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית מלח ופלפל, צולים על הברביקיו 5 דקות בכל צד . מורידים מהאש ושמים על מגש הגשה.
  2. רוטב פסטו: מכניסים למעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה מגוררת. מפעילים את מעבד המזון בפולסים תוך כדי הזלפת השמן זית עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. הרכבת המנה: בכפית מורחים מעט פסטו על כל פטריה וזוללים.

חזרה