|
|
|
|
סטייק פורטובלו בפסטו עשבים
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
10 פטריות פורטובלו גדולות וטריות |
3 כפות שמן זית |
מלח גס ופלפל שחור |
לפסטו: |
צרור בזיליקום |
100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים שאוהבים |
1/3 כוס שמן זית |
1 שן שום |
מיץ מ-1 לימון |
כפית מלח |
אופציה: 2 כפות פרמז'ן מגורר |
אופן ההכנה |
- הפטריות: מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית מלח ופלפל, צולים על הברביקיו 5 דקות בכל צד . מורידים מהאש ושמים על מגש הגשה.
- רוטב פסטו: מכניסים למעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה מגוררת. מפעילים את מעבד המזון בפולסים תוך כדי הזלפת השמן זית עד לקבלת מרקם אחיד.
- הרכבת המנה: בכפית מורחים מעט פסטו על כל פטריה וזוללים.
| חזרה | | |