שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אורז ברוטב שמנת / מור אלזון


חומרים
3 כוסות אורז
1 קופסה (250 מ"ל) שמנת לבישול
זסט מ-1/2 לימון
1 בצל לבן, פרוס
תבלין קארי (למי שאין או לא רוצה, מסתפקים בפלפל שחור)
אופן ההכנה
  1. במחבת עמוקה מחממים מעט שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את האורז ושופכים מעליו את השמנת, מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את התבלינים ואת זסט הלימון. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
  4. אפשר לקשט עם פיסטוקים ואפשר גם להוסיף פרחי ברוקולי מאודים.

 

חזרה