|
|
|
|
מעורב ירושלמי
/ אבי ביטון
|
חומרים
|
6 כפות שמן קנולה |
2 בצלים, חצויים ופרוסים דק |
5 שיני שום, פרוסות |
300 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות |
200 גרם כבדי עוף, חתוכים לרבעים |
150 גרם לבבות עוף, חצויים |
150 גרם טחולי עוף, נקיים |
1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה |
1 כפית כמון |
1/4 כפית כורכום |
מלח |
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- מחממים במחבת כבדה וגדולה את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים לאותה מחבת את חזה העוף והכבד ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הלבבות, הטחול וכל התבלינים ומערבבים עם הבצל המטוגן.
- מטגנים הכול יחד 8 דקות נוספות ובוחשים מדי פעם. מגישים עם פיתות, הרבה טחינה ובצל ירוק.
| חזרה | | |