שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מעורב ירושלמי / אבי ביטון


חומרים
6 כפות שמן קנולה
2 בצלים, חצויים ופרוסים דק
5 שיני שום, פרוסות
300 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
200 גרם כבדי עוף, חתוכים לרבעים
150 גרם לבבות עוף, חצויים
150 גרם טחולי עוף, נקיים
1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
מלח
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מחממים במחבת כבדה וגדולה את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מעבירים לצלחת.
  2. מוסיפים לאותה מחבת את חזה העוף והכבד ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הלבבות, הטחול וכל התבלינים ומערבבים עם הבצל המטוגן.
  3. מטגנים הכול יחד 8 דקות נוספות ובוחשים מדי פעם. מגישים עם פיתות, הרבה טחינה ובצל ירוק.

 

חזרה