שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ציזיקי קישואים / ארז קומורובסקי

ציזיקי קייצי ומרענן מיוגורט עיזים וקישואים


חומרים
5 קישואים
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כפית קליפת לימון ירוק מגוררת
1/2 כף זרעי שומר כתושים
1 כף שטוחה דבש הדרים
3/4 ליטר יוגורט עזים שמן
מלח ים גס
1 כוס עלי נענע
שמן זית עדין לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מגררים את הקישואים על פומפייה דקה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף, קליפת הלימון, זרעי השומר והדבש.
  2. מוסיפים את היוגורט ומלח ומערבבים בעדינות. יוצקים לקערת הגשה, מוסיפים את עלי הנענע, מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.
  3. שימו לב, ככל שמערבבים יוגורט יותר, הוא נעשה נוזלי יותר. אם לא רוצים לשבור את מרקמו, מקפלים את הקישואים לתוכו בעדינות, ולא מערבבים במטרפה
חזרה