ציזיקי קישואים
/ ארז קומורובסקי
ציזיקי קייצי ומרענן מיוגורט עיזים וקישואים
|
חומרים
|
5 קישואים |
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק |
1 כפית קליפת לימון ירוק מגוררת |
1/2 כף זרעי שומר כתושים |
1 כף שטוחה דבש הדרים |
3/4 ליטר יוגורט עזים שמן |
מלח ים גס |
1 כוס עלי נענע |
שמן זית עדין לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מגררים את הקישואים על פומפייה דקה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף, קליפת הלימון, זרעי השומר והדבש.
- מוסיפים את היוגורט ומלח ומערבבים בעדינות. יוצקים לקערת הגשה, מוסיפים את עלי הנענע, מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.
- שימו לב, ככל שמערבבים יוגורט יותר, הוא נעשה נוזלי יותר. אם לא רוצים לשבור את מרקמו, מקפלים את הקישואים לתוכו בעדינות, ולא מערבבים במטרפה
|
חזרה |