|
|
|
|
קישואים ברוטב פסטו ואגוזי מלך
/ ynet
|
חומרים (4 מנות)
|
2 קישואי זוקיני גדולים |
1 כוס אגוזי מלך |
1 צרור בזיליקום |
1 שן שום |
1 כפית מיץ לימון סחוט |
1/4 כוס שמן זית |
1/4 כוס מים |
מלח, לפי טעם |
1 כפית תימין מיובש |
1 כפית אורגנו מיובש |
אופן ההכנה |
- חותכים את הקישואים לקוביות קטנות ומניחים בקערה בצד.
- משרים את אגוזי המלך במים למספר דקות ולאחר מכן מסננים ושוטפים במים.
- מכניסים לבלנדר את אגוזי המלך, הבזיליקום, השום, מיץ הלימון, המים ושמן הזית וטוחנים היטב. משלימים תיבול עם מעט מלח.
- מערבבים את רוטב הפסטו עם הקישואים, מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם בתימין ואורגנו (אפשר גם להוסיף עוד בזיליקום טרי קצוץ, למי שאוהב).
| חזרה | | |