שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישואים ברוטב פסטו ואגוזי מלך / ynet


חומרים (4 מנות)
2 קישואי זוקיני גדולים
1 כוס אגוזי מלך
1 צרור בזיליקום
1 שן שום
1 כפית מיץ לימון סחוט
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
מלח, לפי טעם
1 כפית תימין מיובש
1 כפית אורגנו מיובש
אופן ההכנה
  1. חותכים את הקישואים לקוביות קטנות ומניחים בקערה בצד.
  2. משרים את אגוזי המלך במים למספר דקות ולאחר מכן מסננים ושוטפים במים.
  3. מכניסים לבלנדר את אגוזי המלך, הבזיליקום, השום, מיץ הלימון, המים ושמן הזית וטוחנים היטב. משלימים תיבול עם מעט מלח.
  4. מערבבים את רוטב הפסטו עם הקישואים, מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם בתימין ואורגנו (אפשר גם להוסיף עוד בזיליקום טרי קצוץ, למי שאוהב).

 

חזרה