|
|
|
|
קציצות פטה מאגוזי מלך ופקאנים
/ ynet
|
חומרים (8 מנות)
|
1 כוס אגוזי מלך |
1 כוס פקאן |
1 עגבנייה טרייה חתוכה לקוביות |
1 פלפל אדום |
2 עגבניות מיובשות |
1/4 כוס סלרי |
2 כפיות מיץ לימון |
1 כפית רוטב סויה |
1/4 כפית כמון |
1/2 כפית קארי |
1/4 כפית אבקת כוסברה |
1 שן שום |
אופן ההכנה |
- משרים את הפקאנים ואגוזי המלך במים למספר דקות, מסננים ושוטפים.
- טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון ומעבירים לקערה.
- יוצרים קציצות ומגישים
| חזרה | | |