שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט מנגולד וזיתים שחורים ברוטב פקאנים / ynet


חומרים
10 עלי מנגולד גדולים
1 כוס פקאנים
2 כפות שמן שומשום
3/4 כפית קארי
1 כפית מיץ לימון סחוט
1/4 כפית מלח
1/2 כוס מים
10 זיתים שחורים מרוקאים מיובשים או זיתי קלמטה
אופן ההכנה
  1. מורידים את עלי המנגולד מן הגבעול, קוצצים דק ומניחים בקערה.
  2. מגלענים את הזיתים, קוצצים אותם ומוסיפים לקערה עם המנגולד.
  3. משרים את הפקאנים במים למספר דקות, מסננים ושוטפים היטב.
  4. טוחנים בבלנדר את הפקאנים, שמן השומשום, הקארי, מיץ הלימון, המלח והמים, עד שמקבלים מרקם חלק. אם צריך, מוסיפים עוד קצת מים.
  5. שופכים את הרוטב על המנגולד והזיתים, מערבבים היטב ומגישים.
חזרה