|
|
|
|
עוגיות טחינה נימוחות
/ איברהים ותד, השף של מסעדת "בארכה"
|
חומרים (10 מנות)
|
1 כוס + 1 כף (150 גרם) קמח |
כ-8 כפות (110 גרם) סוכר חום |
100 גרם חמאה רכה |
קליפה מגוררת מ-1 לימון |
1 כפית תמצית וניל |
180 מ"ל (כוס קטנה) טחינה גולמית |
16 אגוזי קשיו לקישוט |
אופן ההכנה |
- מכניסים למעבד מזון: קמח, סוכר, חמאה ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת פירורי בצק.
- מוסיפים את הטחינה וגרידת הלימון ומערבבים כ-2 דקות.
- מכניסים את הבצק למקרר לחצי שעה .
- יוצרים מהבצק כדורים קטנים מניחים קשיו על כל כדור ולוחצים על הבצק. מסדרים על נייר אפייה.
- אופים למשך 12 דקות בחום של 160 מעלות.
- ממתינים שהעוגיות יתקררו ומפזרים אבקת סוכר מעל העוגיות. מגישים עם קפה.
| חזרה | | |