סלט קיץ של תירס טרי
/ דניה ויינר
סלט קיצי וקל להכנה ששם במרכז חומרי גלם עונתיים וטריים ויכול להשתלב בארוחת צהריים או ערב קלילה.
|
חומרים (4 מנות)
|
לסלט: |
2 קלחי תירס מתוק |
2 כוסות של עלי תרד צעיר, ארוגולה ובזיליקום |
1 כדור מוצרלה טרייה, קרוע בידיים ל-5-4 חתיכות |
1 כוס עגבניות שרי מזנים שונים, חצויות |
100 גרם גריזון (פילה מיושן ומיובש) אפשר ברזאולה, חזה אווז מעושן או כל נקניק אחר בסגנון |
לרוטב: |
2/3 כוס שמן זית |
1/3 כוס חומץ לבן/בלסמי/מיץ לימון |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- התירס: מורידים בסכין את הגרגרים. אפשר לצרוב את הקלחים על מחבת פסים או גריל כמה דקות מכל צד לקבלת פסים שחורים וטעם מעט מעושן.
- מערבבים יחד את כל החומרים לסלט.
- הרוטב: מערבבים עם מקציף את חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד. מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים.
|
חזרה |