שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קיץ של תירס טרי / דניה ויינר

סלט קיצי וקל להכנה ששם במרכז חומרי גלם עונתיים וטריים ויכול להשתלב בארוחת צהריים או ערב קלילה.


חומרים (4 מנות)
לסלט:
2 קלחי תירס מתוק
2 כוסות של עלי תרד צעיר, ארוגולה ובזיליקום
1 כדור מוצרלה טרייה, קרוע בידיים ל-5-4 חתיכות
1 כוס עגבניות שרי מזנים שונים, חצויות
100 גרם גריזון (פילה מיושן ומיובש) אפשר ברזאולה, חזה אווז מעושן או כל נקניק אחר בסגנון
לרוטב:
2/3 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ לבן/בלסמי/מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. התירס: מורידים בסכין את הגרגרים. אפשר לצרוב את הקלחים על מחבת פסים או גריל כמה דקות מכל צד לקבלת פסים שחורים וטעם מעט מעושן.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים לסלט.
  3. הרוטב: מערבבים עם מקציף את חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד. מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים.

חזרה