שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב סלמון לפסטה / אנה וגנר

הכי פשוט בעולם, ולארועים חגיגיים אפשר להוסיף קוויאר – ביצי סלמון – ולפזר אותן מעל הפסטה בעת ההגשה.


חומרים
2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
200 גרם סלמון מעושן קצוץ לחתיכות ממש קטנות
צרור עירית קצוצה דק
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1.  מחממים את השמנת בסיר קטן, מקפידים שלא תרתח. 
  2. מוסיפים את הסלמון ומערבבים נמרצות על אש קטנה. אם רוצים רוטב סמיך יותר, מוסיפים 3-4 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת.
  3. בתום 4 דקות של ערבוב מוסיפים את העירית ויוצקים על הפסטה.


        הסלמון מלוח, כדאי לבדוק אם יש צורך בעוד מלח בתום ההכנה.

חזרה