רוטב סלמון לפסטה
/ אנה וגנר
הכי פשוט בעולם, ולארועים חגיגיים אפשר להוסיף קוויאר – ביצי סלמון – ולפזר אותן מעל הפסטה בעת ההגשה.
|
חומרים
|
2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל) |
200 גרם סלמון מעושן קצוץ לחתיכות ממש קטנות |
צרור עירית קצוצה דק |
פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמנת בסיר קטן, מקפידים שלא תרתח.
- מוסיפים את הסלמון ומערבבים נמרצות על אש קטנה. אם רוצים רוטב סמיך יותר, מוסיפים 3-4 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת.
- בתום 4 דקות של ערבוב מוסיפים את העירית ויוצקים על הפסטה.
הסלמון מלוח, כדאי לבדוק אם יש צורך בעוד מלח בתום ההכנה.
|
חזרה |