שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

הפיליפינית החריפה - נודלס עוף ובוטנים / מסעדת ג'ירף

המנה המיתולוגית של מסעדת ג'ירף שכולה שיר הלל לעוף, חלב קוקוס , חמאת בוטנים וכוסברה


חומרים (2 מנות)
300 גרם (1/2 חבילה) אטריות ביצים, מבושלות לפי הוראות היצרן
1/2 כוס רצועות חזה עוף (135 גרם)
2 כפות מחית קארי אדום
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
3/4 כוס חלב קוקוס (150 מ"ל)
3/4 ציר עוף (150 מ"ל)
1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים
1 כף בוטנים מטוגנים שלמים
1/4 כוס מקלות בצל ירוק (30 גרם)
1 כוס כוסברה, קצוצה גס
אופן ההכנה
  1. במעט שמן מטגנים בווק על להבה גבוהה עוף, ג'ינג'ר, שום ובצל ירוק
  2. מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס, קארי ומלח, סוכר ואת 2 סוגי הבוטנים. מצמצמים את הרוטב במשך דקה ומוסיפים לרוטב את האטריות.
  3. הגשה: מחלקים לקערות אישיות ומפזרים מעל כוסברה
חזרה