פסטה עם עגבניות מיובשות, צנוברים ורוקפור
/ מיצמיצ
הפסטה מאוד קלה להכנה, מהירה ואפילו משתבחת אחרי יום יומיים במקרר.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 חבילה (500 גרם) פסטה פרפרלה |
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות |
100-150 גרם צנוברים |
1/2 צנצנת (כ-250 גרם) עגבניות מיובשות פרוסות דק |
1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות |
מלח ופלפל שחור גרוס גס |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה, לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה.
- בינתיים, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הצנוברים. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
- כשהפסטה מוכנה, מסננים, יוצקים מעט שמן, מערבבים ומניחים את בצד.
- בסיר הפסטה הריק (אין צורך לשטוף) מחממים כף שמן, מוסיפים את העגבניות המרוסקות מביאים לרתיחה ומוסיפים פנימה את כל החומרים - רוקפור, פסטה, צנוברים ועגבניות מיובשות. מערבבים היטב.
- מתבלים במעט מלח ופלפל ומורידים מהאש.
|
חזרה |