שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה עם עגבניות מיובשות, צנוברים ורוקפור / מיצמיצ

הפסטה מאוד קלה להכנה, מהירה ואפילו משתבחת אחרי יום יומיים במקרר.


חומרים (6 מנות)
1 חבילה (500 גרם) פסטה פרפרלה
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
100-150 גרם צנוברים
1/2 צנצנת (כ-250 גרם) עגבניות מיובשות פרוסות דק
1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל שחור גרוס גס
שמן זית
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה, לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה.
  2. בינתיים, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הצנוברים. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
  3. כשהפסטה מוכנה, מסננים, יוצקים מעט שמן, מערבבים ומניחים את בצד.
  4. בסיר הפסטה הריק (אין צורך לשטוף) מחממים כף שמן, מוסיפים את העגבניות המרוסקות מביאים לרתיחה ומוסיפים פנימה את כל החומרים - רוקפור, פסטה, צנוברים ועגבניות מיובשות. מערבבים היטב.
  5. מתבלים במעט מלח ופלפל ומורידים מהאש.


חזרה