שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נקטר תפוחים וגויאבות / רינה יעקובוביץ


חומרים
5 תפוחי עץ 
5 גויאבות 
1 כוס סוכר 
1 מקל וניל 
1 כף גדושה פודינג תות (לא אינסטנט)
1 חבילה ג'לי בזק בטעם תות
אופן ההכנה
1. קולפים את התפוחים, מחלקים לרבעים ומוציאים את הליבה. קולפים את הגויאבות, חוצים ומוציאים את הגרעינים.

2. בסיר, מרתיחים 10 כוסות מים. קצת לפני הרתיחה מוסיפים את הסוכר, הפירות ומקל הוניל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-1/2 שעה.

3. ממיסים את הפודינג ב-1/2 כוס מים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את אבקת הג'לי ומערבבים בעזרת כף מאורכת.

4. מוציאים את הפירות לקערה ומרסקים בבלנדר. מחזירים לסיר, מכבים את הלהבה ומצננים מעט. מעבירים את הנקטר ל-2 בקבוקים ריקים של ליטר וחצי. שומרים במקרר.

חזרה