|
|
|
|
קציצות מפולי סויה
/ פנינה
|
חומרים
|
1 ק"ג פולי סויה |
1 ביצה |
שום כתוש לפי הטעם |
1 בצל בינוני, קצוץ דק |
1 כוס פטרוזיליה נענע, עלי סלרי, בזיליקום, או כל עשב תיבול טרי אחר - קצוצים |
תבלינים: מלח ופלפל, כמון, פפריק מתוקה |
2 כפות קטשופ |
קמח |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מפשירים את פולי הסויה, סוחטים וטוחנים במעבד מזון
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל. מקררים, מוסיפים לפולי הסויה הטחונים.
- מוסיפים ביצה, שום כתוש, ירק קצוץ דק, תבלינים וקטשופ. מוסיפים קמח - כמה שצריך כדי שהתערובת תהיה מוצקה ואפשר יהיה ליצור קציצות.
- צרים קציצות ומטגנים בשמן. הטיגון לא צריך להיות ארוך, קצר פחות מקציצות בשר - אחרת הן נשרפות. אפשר לרפד תבנית במעט שמן ולאפות את הקציצות בתנור עבור אלה ששומרים משקל - טעים באותה מידה.
| חזרה | | |