|
|
|
|
בצלים אדומים בחמאה מתובלת
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
8 בצלים אדומים קטנים |
100 גרם חמאה |
מלח ופלפל |
עשבי תיבול: טימין, רוזמרין, פטרוזילה, מרווה, בזיליקום. |
אופן ההכנה |
- מוציאים את החמאה מניחים לה להתרכך בחוץ חצי שעה. אפשר גם להכניס ל-10 שניות למיקרוגל.
- קוצצים את עשבי התיבול שמצאנו במקרר. אם בא לכם ללכלך את מעבד המזון - אפשר להכניס את החמאה עם התבלינים (כולל מלח ופלפל) ולעבד במספר פולסים קצרים (לא צריך להיות אחיד לגמרי). אם אין חשק לשטוף כלים - פשוט מערבבים את החמאה עם העשבים היטב. את החמאה המתובלת מניחים על ניילון נצמד ועושים ממנה "נקניק". מכניסים למקרר לשעה - עד שתתגבש.
- מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
- נוטלים את הבצלים וחותכים אותם לרבעים - אבל לא עד הסוף, משאירים את הבסיס מחובר.
- פורסים פרוסות מנקניק החמאה ודוחפים בין רבעי הבצל. מסדרים את הבצלים בתבנית ודוחפים לתנור.
- אופים חצי שעה בערך - עד שהבצלים מתחילים להשחים והכל רוחש ומבעבע.
| חזרה | | |