שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מקפא פירות יער / איילת בן-יוסף

שם יפה לג'לי אדום עם פירות יער - קינוח קליל ומהיר שיגרום לכל הסועדים לחייך בנוסטלגיה.


חומרים (4 מנות)
1 חבילה תערובת פירות יער קפואים
1 חבילה ג'לי בזק בטעם תות
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל או ליקר קסיס
אופן ההכנה
  1. מפשירים את פירות היער - אפשר לעשות את זה במיקרוגל (2 דקות).
  2. מערבבים היטב את תערובת הפירות עם שתי כפות הסוכר, תמצית הוניל או הליקר.
  3. מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומרכיבים את המנה: בכלים הכי יפים שיש מניחים שתי כפות גדושות מתערובת הפירות ומוזגים את תערובת הג'לי (באופן שווה בין הכלים, תלוי כמה מנות אתם מכינים). מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. אפשר להגיש בכלים עצמם או להפוך את הג'לי על צלחות הגשה שטוחות.


חזרה