שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בטטה ולפת מזוגגות / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
2 בטטות
2 לפתות
25 גרם חמאה
1-2 גבעולי טימין
1 כוס מים
1 כף סוכר
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
  1. קולפים את הלפתות והבטטות, חותכים כל שורש לקוביות (בגודל שבא לכם, אני אוהבת אותם יחסית קטנות).
  2. מוצאים מחבת גדולה ומניחים את הירקות במחבת, בשכבה כמה שיותר אחידה. מוסיפים כוס מים, את החמאה, הסוכר והטימין. מרתיחים.
  3. מבשלים ברתיחה עדינה עם "חצי כיסוי" כשעה - עד שכל המים מתאדים והירקות רכים. כשהמחבת כמעט יבשה מוסיפים את רוטב הסויה, מערבבים ונותנים לירקות לקבל קצת צבע וחריכה של טיגון. מורידים מהאש ומגישים

חזרה