שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תותים ובננות בשוקולד / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
10 תותים
2-3 בננות בשלות
1 חבילה שוקולד רוזמרי
אופן ההכנה
  1. שוטפים את התותים, קולפים את הבננות וחותכים אותן לטבעות אלכסוניות
  2. ממיסים את השוקולד - במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים רותחים (מה שנקרא בן-מרי). אני מעדיפה את אופציית המיקרו המהירה יותר.
  3. טובלים כל פיסת פרי בשוקולד ומניחים על נייר אפיה - שלא ידבק. מאשפזים במקרר לחצי שעה - ואז השוקולד מגובש היטב.
  4. אפשר בהחלט לנסות שוקולדים בטעמים אחרים - לבן, מריר, מריר עם מנטה וכדומה.


חזרה