|
|
|
|
תותים ובננות בשוקולד
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
10 תותים |
2-3 בננות בשלות |
1 חבילה שוקולד רוזמרי |
אופן ההכנה |
- שוטפים את התותים, קולפים את הבננות וחותכים אותן לטבעות אלכסוניות
- ממיסים את השוקולד - במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים רותחים (מה שנקרא בן-מרי). אני מעדיפה את אופציית המיקרו המהירה יותר.
- טובלים כל פיסת פרי בשוקולד ומניחים על נייר אפיה - שלא ידבק. מאשפזים במקרר לחצי שעה - ואז השוקולד מגובש היטב.
- אפשר בהחלט לנסות שוקולדים בטעמים אחרים - לבן, מריר, מריר עם מנטה וכדומה.
| חזרה | | |