שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות תרד וגבינה / איילת בן-יוסף

קלות, בריאות וטעימות לאללה. מגישים על תבשיל חיטה וטחינה בשלושה צבעים - קישור למתכונים מצד ימין.


חומרים (4 מנות)
1 חבילה גדולה תרד טרי
100 גרם גבינה בולגרית פטה, או מלוחה
1 ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. ראשית מאדים את התרד - השיטה הכי טובה לדעתי היא במסננת מעל סיר עם מים רותחים, אבל אפשר גם במחבת. כשכל התרד "נבול" מורידים מהאש ומצננים. סוחטים וקוצצים את התרד.
  2. בקערה גדולה מפוררים את הגבינה, מוסיפים את התרד הקצוץ, הביצה ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב.
  3. במחבת מחממים שמן לטיגון, צרים לביבות שטוחות (בערך 12 לביבות) ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות.


חזרה