תותים בקרם
/ איילת בן-יוסף
נכון, אינסטנט פודינג וניל זה באמת פחות טוב מקרם פטיסייר אמיתי - אבל המתכון (אם אפשר לקרוא לו ככה) שלפניכם הרבה יותר מהיר.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל |
1 חבילה שמנת מתוקה |
1 כוס חלב |
1/2 ק"ג תותים יפים |
אופן ההכנה |
- מכינים את הקרם: יוצקים לקערה כוס חלב, מכל שמנת מתוקה ואת האינסטנט-פודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב - עם מרקם של קצפת סמיכה (בערך דקה- דקה וחצי של הקצפה)
- את התותים שוטפים וחותכים לרבעים.
- לוקחים את הקצפת בכלי אחד ואת התותים בכלי שני ויוצאים לחיק הטבע. המהדרין יצטיידו במזלגות פונדו - ינעצו את התות בקצה ויטבלו בקרם.
|
חזרה |