שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תותים בקרם / איילת בן-יוסף

נכון, אינסטנט פודינג וניל זה באמת פחות טוב מקרם פטיסייר אמיתי - אבל המתכון (אם אפשר לקרוא לו ככה) שלפניכם הרבה יותר מהיר.


חומרים (4 מנות)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 חבילה שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 ק"ג תותים יפים
אופן ההכנה
  1. מכינים את הקרם: יוצקים לקערה כוס חלב, מכל שמנת מתוקה ואת האינסטנט-פודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב - עם מרקם של קצפת סמיכה (בערך דקה- דקה וחצי של הקצפה)
  2. את התותים שוטפים וחותכים לרבעים.
  3. לוקחים את הקצפת בכלי אחד ואת התותים בכלי שני ויוצאים לחיק הטבע. המהדרין יצטיידו במזלגות פונדו - ינעצו את התות בקצה ויטבלו בקרם.


חזרה