בוריקיטס ממלאווח
/ איילת בן-יוסף
מלאווח ממולא הוא ארוחה מהירה להפליא, את המילוי אתם יכולים להחליף בכל דבר אחר שאתם אוהבים - הנה רק אופציה אחת.
|
חומרים (4 מנות)
|
4 עלי מלאווח |
4 ביצים קשות |
1 חבילה גבינה מלוחה "חמד" |
100 גרם גבינה צהובה מגוררת |
קטשופ וחרדל, ממרח זיתים, פסטו או כל ממרח אחר שאוהבים |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
- חוצים את הביצים לשנים ומוציאים את המלאווח מהפריזר - שיפשיר 2-3 דקות בחוץ.
- נוטלים עלה מלאווח ועל חצי עלה מורחים את הממרח האהוב עליכם. מעליו מסדרים שכבה של גבינה מלוחה, ביצה קשה ולבסוף מעט גבינה צהובה. מקפלים את חצי המלאווח הנותר - כך שמתקבל כיסון-ענק. מהדקים היטב את הקצוות. כך עושים לכל המלאווחים.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד שהמאפה שחום ותפוח. מוציאים מהתנור וטורפים בזריזות.
|
חזרה |