שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בוריקיטס ממלאווח / איילת בן-יוסף

מלאווח ממולא הוא ארוחה מהירה להפליא, את המילוי אתם יכולים להחליף בכל דבר אחר שאתם אוהבים - הנה רק אופציה אחת.


חומרים (4 מנות)
4 עלי מלאווח
4 ביצים קשות
1 חבילה גבינה מלוחה "חמד"
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
קטשופ וחרדל, ממרח זיתים, פסטו או כל ממרח אחר שאוהבים
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  2. חוצים את הביצים לשנים ומוציאים את המלאווח מהפריזר - שיפשיר 2-3 דקות בחוץ.
  3. נוטלים עלה מלאווח ועל חצי עלה מורחים את הממרח האהוב עליכם. מעליו מסדרים שכבה של גבינה מלוחה, ביצה קשה ולבסוף מעט גבינה צהובה. מקפלים את חצי המלאווח הנותר - כך שמתקבל כיסון-ענק. מהדקים היטב את הקצוות. כך עושים לכל המלאווחים.
  4. מכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד שהמאפה שחום ותפוח. מוציאים מהתנור וטורפים בזריזות.


חזרה