שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל תפוחי אדמה וכרובית בניחוח הודי / איילת בן-יוסף

מנה כיפית וצבעונית עם תבלינים שיש לכל אחד בבית, לא צריך לקנות במיוחד.


חומרים (4 מנות)
500 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים
מעט שמן לטיגון
כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה / כמה טיפות טבסקו
1/2 כוס מים
1/2 כוס אפונה קפואה - אם רוצים
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת גדולה, מטגנים את תפוחי האדמה - עד שהם משחימים מעט (כ-5 דקות).
  2. מוסיפים את הכרובית ואת כל התבלינים - מערבבים היטב ומבשלים עוד 5 דקות.
  3. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עוד 10-5 דקות - עד שהירקות רכים. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 2 דקות. טועמים - ואם צריך מתקנים תיבול. אפשר בהחלט להכין מראש ורק לחמם לפני ההגשה.


חזרה