תבשיל תפוחי אדמה וכרובית בניחוח הודי
/ איילת בן-יוסף
מנה כיפית וצבעונית עם תבלינים שיש לכל אחד בבית, לא צריך לקנות במיוחד.
|
חומרים (4 מנות)
|
500 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות |
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים |
מעט שמן לטיגון |
כפית מלח |
1/2 כפית פפריקה מתוקה |
1/2 כפית כורכום |
אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה / כמה טיפות טבסקו |
1/2 כוס מים |
1/2 כוס אפונה קפואה - אם רוצים |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת גדולה, מטגנים את תפוחי האדמה - עד שהם משחימים מעט (כ-5 דקות).
- מוסיפים את הכרובית ואת כל התבלינים - מערבבים היטב ומבשלים עוד 5 דקות.
- מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עוד 10-5 דקות - עד שהירקות רכים. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 2 דקות. טועמים - ואם צריך מתקנים תיבול. אפשר בהחלט להכין מראש ורק לחמם לפני ההגשה.
|
חזרה |