גווקאמולי
/ איילת בן-יוסף
מגישים עם חטיפי נאצ'וס - הגרסה הישראלית והזולה היא "דוריטוס". המשקיענים יכולים לטגן פיסות של פיתות.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 בצל אדום קטן קצוץ דק-דק |
1 אבוקדו גדול קלוף וקצוץ |
1 עגבניה בשלה קצוצה דק-דק |
1/2 לימון סחוט |
1 כף כוסברה קצוצה(לא חובה) |
1-1/2 פלפלון חריף / צ'ילי קצוץ או טבסקו לפי הטעם (לא חובה) |
אופן ההכנה |
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד לנוח לחצי שעה לפני ההגשה.
|
חזרה |