שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גווקאמולי / איילת בן-יוסף

מגישים עם חטיפי נאצ'וס - הגרסה הישראלית והזולה היא "דוריטוס". המשקיענים יכולים לטגן פיסות של פיתות.


חומרים (4 מנות)
1 בצל אדום קטן קצוץ דק-דק
1 אבוקדו גדול קלוף וקצוץ
1 עגבניה בשלה קצוצה דק-דק
1/2 לימון סחוט
1 כף כוסברה קצוצה(לא חובה)
1-1/2 פלפלון חריף / צ'ילי קצוץ או טבסקו לפי הטעם (לא חובה)
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד לנוח לחצי שעה לפני ההגשה.


חזרה