שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אטריות אורז עם אפונה ברוטב צ'ילי מתוק / איילת בן-יוסף

רוטב צ'ילי מתוק הוא המצאה חביבה ביותר - וכדאי שיהיה לכם כזה במזווה בכל מקרה.


חומרים (4 מנות)
1 חבילת איטריות אורז
1 קופסת שימורי אפונה או גזר עם תירס
1 בקבוק רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
  1. מרתיחים מים בקומקום, משרים את איטריות האורז כ-5 דקות במים הרותחים (חשוב לקרוא קודם על האריזה שניתן להכין את המוצר ללא בישול), מסננים ומעבירים לכלי.
  2. מסננים את האפונה ומוסיפים לכלי עם האיטריות. מערבבים.
  3. יוצקים רוטב צ'ילי - במידה הרצויה (הרבה!) ואוכלים מהר, לפני שמתקרר.


חזרה