אטריות אורז עם אפונה ברוטב צ'ילי מתוק
/ איילת בן-יוסף
רוטב צ'ילי מתוק הוא המצאה חביבה ביותר - וכדאי שיהיה לכם כזה במזווה בכל מקרה.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת איטריות אורז |
1 קופסת שימורי אפונה או גזר עם תירס |
1 בקבוק רוטב צ'ילי מתוק |
אופן ההכנה |
- מרתיחים מים בקומקום, משרים את איטריות האורז כ-5 דקות במים הרותחים (חשוב לקרוא קודם על האריזה שניתן להכין את המוצר ללא בישול), מסננים ומעבירים לכלי.
- מסננים את האפונה ומוסיפים לכלי עם האיטריות. מערבבים.
- יוצקים רוטב צ'ילי - במידה הרצויה (הרבה!) ואוכלים מהר, לפני שמתקרר.
|
חזרה |