שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוסקוס עם חומוס ומרק עוף / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 חבילת קוסקוס אינסטנט (מהסוג שניתן להכין ללא בישול)
1 קופסת שימורי גרגרי חומוס
1 שקית בצל מטוגן
1 שקית מרק נמס בכוס בטעם עוף
אופן ההכנה
  1. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות ומוסיפים שקית של מרק נמס. אפשרות נוספת, אם רוצים שהמרק יתפקד כרוטב ולא רק כתבלין - מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות ואת המרק לפי ההוראות וכששניהם מוכנים - מערבבים.
  2. מסננים את שימורי החומוס ומערבבים עם הקוסקוס, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים שנית. עכשיו אפשר להוסיף עוד כוס מרק מוכן - כדי להעשיר את הרוטב.

חזרה