|
|
|
|
קוסקוס עם חומוס ומרק עוף
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת קוסקוס אינסטנט (מהסוג שניתן להכין ללא בישול) |
1 קופסת שימורי גרגרי חומוס |
1 שקית בצל מטוגן |
1 שקית מרק נמס בכוס בטעם עוף |
אופן ההכנה |
- מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות ומוסיפים שקית של מרק נמס. אפשרות נוספת, אם רוצים שהמרק יתפקד כרוטב ולא רק כתבלין - מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות ואת המרק לפי ההוראות וכששניהם מוכנים - מערבבים.
- מסננים את שימורי החומוס ומערבבים עם הקוסקוס, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים שנית. עכשיו אפשר להוסיף עוד כוס מרק מוכן - כדי להעשיר את הרוטב.
| חזרה | | |