שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוסקוס עם שעועית אפויה וקבנוס / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 חבילת קוסקוס אינסטנט (מהסוג שניתן להכין ללא בישול)
1 קופסת שימורי שעועית אפויה
1 חבילת קבנוס
אופן ההכנה
  1. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות. כשמוכן יוצקים מעליו את תכולת קופסאת השעועית - כולל הרוטב.
  2. את הקבנוס קוצצים ומפזרים מעל. אוכלים מהר לפני שמתקרר. אפשר להחליף את הקבנוס בקופסת טונה משומרת.


חזרה