שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שניצל בציפוי קורנפלקס / איילת בן-יוסף

השניצל המוכר והטוב עם ציפוי פריך-חדש.


חומרים (4 מנות)
כ-500 גרם חזות עוף חתוכים ומשוטחים
1 כוס פתיתי קורנפלקס
1 כפית אבקת שום
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
  1. בקערה א' טורפים ביצה, מוסיפים לה את אבקת השום ומלח-פלפל ומערבבים היטב.
  2. בקערה ב' שמים את פתית הקורנפלקס ומועכים אותם קצת.
  3. במחבת מחממים שמן.
  4. נוטלים נתח חזה עוף, טובלים אותו בביצה, מעבירים לקערת הקורנפלקס ומהדקים את הפתיתים היטב. משם העוף עובר למחבת החמה לטיגון משני הצדדים, עד שהקורנפלקס מזהיב ועושה ריח "של מוכן". מוציאים מהמחבת, מספיגים את השמן על נייר ניגוב ואוכלים מהר.


חזרה