ממתק שוקולד וקורנפלקס
/ איילת בן-יוסף
קינוח שכל הילדים (וגם הגדולים) אוהבים לאכול ובכלל, כיף להכין אותו עם העוללים.
|
חומרים (4 מנות)
|
2 כוסות קורנפלקס |
100 גרם חמאה |
100 גרם שוקולד מריר או חלב |
100 גרם צימוקים כהים |
אופן ההכנה |
- ממיסים חמאה ושוקולד בסיר כפול (בן-מארי) או במיקרוגל, מערבבים במרץ עם פתיתי הקורנפלקס והצימוקים.
- מעבירים כף מהתערובת למנז'טים או פשוט מניחים כפות מהתערובת על מגש מצופה בנייר אפיה. מאשפזים במקרר לשעתיים-שלוש ורק אז מותר לטרוף.
|
חזרה |