שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממתק שוקולד וקורנפלקס / איילת בן-יוסף

קינוח שכל הילדים (וגם הגדולים) אוהבים לאכול ובכלל, כיף להכין אותו עם העוללים.


חומרים (4 מנות)
2 כוסות קורנפלקס
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר או חלב
100 גרם צימוקים כהים
אופן ההכנה
  1. ממיסים חמאה ושוקולד בסיר כפול (בן-מארי) או במיקרוגל, מערבבים במרץ עם פתיתי הקורנפלקס והצימוקים.
  2. מעבירים כף מהתערובת למנז'טים או פשוט מניחים כפות מהתערובת על מגש מצופה בנייר אפיה. מאשפזים במקרר לשעתיים-שלוש ורק אז מותר לטרוף.


חזרה