שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלידת שוקו וניל ועוגיות / איילת בן-יוסף

זה לא ממש מתכון, יותר הצעת הגשה ופתרון מהיר לקינוח.


חומרים (4 מנות)
1 חבילת גלידה שוקו-וניל, או כל טעם אחר שאתם אוהבים
1 חבילת עוגיות סנדוויץ' בטעם וניל
1 חבילת עוגיות סנדוויץ' בטעם שוקולד
אופן ההכנה
  1. אם יש לכם רינגים כמספר המשתתפים מה טוב, אם לא - נשתמש בתבנית "אינגליש קייק" (אפשר בהחלט גם חד-פעמית). מרפדים את התבנית בניילון נצמד, או מכינים לרינג תחתית מנייר אלומיניום.
  2. מוציאים את הגלידה מהפריזר, שתשב על השיש חמש דקות ותתרכך, בנתיים מכינים את העוגיות: בקערה א' מרסקים את עוגיות השוקולד לפירורים, בקערה ב' מרסקים את עוגיות הוניל לפירורים.
  3. מרכיבים את המנה: על תחתית הרינג או התבנית מפזרים את עוגיות השוקולד ומהדקים. מעליהם מניחים שכבה עבה של גלידת וניל. מעל הוניל מניחים שכבה של גלידת שוקולד, סוגרים בניילון נצמד מקפיאים.
  4. לפני ההגשה מוציאים מהפריזר ומפזרים את עוגיות הוניל למעלה, פורסים לפרוסות ומגישים.

    אפשר להכניס את עוגיות השוקו בין שתי השכבות ואפשר, כמובן - להפוך את הטעמים ולהוסיף כל טעם של גלידה או עוגיות שאתם אוהבים.


חזרה