גלידת שוקו וניל ועוגיות
/ איילת בן-יוסף
זה לא ממש מתכון, יותר הצעת הגשה ופתרון מהיר לקינוח.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת גלידה שוקו-וניל, או כל טעם אחר שאתם אוהבים |
1 חבילת עוגיות סנדוויץ' בטעם וניל |
1 חבילת עוגיות סנדוויץ' בטעם שוקולד |
אופן ההכנה |
- אם יש לכם רינגים כמספר המשתתפים מה טוב, אם לא - נשתמש בתבנית "אינגליש קייק" (אפשר בהחלט גם חד-פעמית). מרפדים את התבנית בניילון נצמד, או מכינים לרינג תחתית מנייר אלומיניום.
- מוציאים את הגלידה מהפריזר, שתשב על השיש חמש דקות ותתרכך, בנתיים מכינים את העוגיות: בקערה א' מרסקים את עוגיות השוקולד לפירורים, בקערה ב' מרסקים את עוגיות הוניל לפירורים.
- מרכיבים את המנה: על תחתית הרינג או התבנית מפזרים את עוגיות השוקולד ומהדקים. מעליהם מניחים שכבה עבה של גלידת וניל. מעל הוניל מניחים שכבה של גלידת שוקולד, סוגרים בניילון נצמד מקפיאים.
- לפני ההגשה מוציאים מהפריזר ומפזרים את עוגיות הוניל למעלה, פורסים לפרוסות ומגישים.
אפשר להכניס את עוגיות השוקו בין שתי השכבות ואפשר, כמובן - להפוך את הטעמים ולהוסיף כל טעם של גלידה או עוגיות שאתם אוהבים.
|
חזרה |