מאפינס קפה שוקולד
/ איילת בן-יוסף
נחמה קטנה ומתוקה ליד הקפה.
|
חומרים (4 מנות)
|
2 כוסות קמח |
3/4 כוס סוכר |
3 כפיות אבקת קפה נמס |
3 כפיות אבקת אפייה |
קמצוץ מלח |
100 גרם חמאה מומסת |
1 כוס חלב |
2 ביצים |
1 כפית תמצית וניל |
100 גרם שוקולד מריר קצוץ |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית שקעים.
- בקערה א' מערבבים את כל ההחומרים היבשים. בקערה ב' טורפים את כל הרטובים. מאחדים את שתי התערובות ונזהרים שלא לערבב יותר מדי. מוסיפים שוקולד ומערבבים ערבוב אחרון.
- ממלאים את השקעים עד לשלושת-רבעי הגובה ואופים כ-15 דקות, עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.
|
חזרה |