שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סנדביץ' חצילים מטוגן / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
2 חצילים גדולים
1 חבילת גבינת "טוב טעם"
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
גבעול רוזמרין (עלים) קצוצים
2 ביצים
מלח ופלפל
מעט קמח או פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של ס"מ וכל פרוסה חותכים שוב לשתי פרוסות - אבל לא עד הסוף, כך שנוצר מעיין סנדוויץ' סגור בצד אחד.
  2. בקערה מערבבים את הגבינות עם הרוזמרין, טועמים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים ביצה אחת.
  3. עכשיו ממלאים כל "סנדוויץ" חציל בכף ממלית הגבינות - מורחים היטב בפנים ומוודאים שאין יותר מדי מלית והיא לא נוזלת מהצדדים.
  4. במחבת מחממים שמן בערך בגובה של חצי ס"מ. מכינים שתי קעריות - אחת עם ביצה טרופה והשניה עם קמח או פירורי לחם. טובלים כל "סנדוויץ" בביצה, מקמחים משני הצדדים ושולחים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב - ומגישים מיד עם רוטב פלפלים קלויים (מתכון בקישור מצד ימין).


חזרה