|
|
|
|
סנדביץ' חצילים מטוגן
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
2 חצילים גדולים |
1 חבילת גבינת "טוב טעם" |
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת |
גבעול רוזמרין (עלים) קצוצים |
2 ביצים |
מלח ופלפל |
מעט קמח או פירורי לחם |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של ס"מ וכל פרוסה חותכים שוב לשתי פרוסות - אבל לא עד הסוף, כך שנוצר מעיין סנדוויץ' סגור בצד אחד.
- בקערה מערבבים את הגבינות עם הרוזמרין, טועמים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים ביצה אחת.
- עכשיו ממלאים כל "סנדוויץ" חציל בכף ממלית הגבינות - מורחים היטב בפנים ומוודאים שאין יותר מדי מלית והיא לא נוזלת מהצדדים.
- במחבת מחממים שמן בערך בגובה של חצי ס"מ. מכינים שתי קעריות - אחת עם ביצה טרופה והשניה עם קמח או פירורי לחם. טובלים כל "סנדוויץ" בביצה, מקמחים משני הצדדים ושולחים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב - ומגישים מיד עם רוטב פלפלים קלויים (מתכון בקישור מצד ימין).
| חזרה | | |