שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פלפלים קלויים / איילת בן-יוסף

רוטב מצויין - שווה להכין ולשמור במקרר. אוכלים אותו כמו ממרח על לחם, אפשר לערבב אותו עם גבינה לבנה ולקבל גבינה מתובלת מעולה.


חומרים (4 מנות)
3 פלפלים אדומים בשרניים
2 שיני שום
3-2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי (או כל חומץ אחר)
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה

קולים את הפלפלים - בתנור או על הכיריים, איך שאתם מעדיפים. קולפים ונפטרים מהזרעים. מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים אם צריך.


חזרה