שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת פסטה וגבינות / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 גביע קוטג'
2 ביצים
חופן גבינה צהובה מגוררת
1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד"
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג', ביצים וגבינה צהובה.
  2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.
  3. אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.

    אופציות לגיוון:

    - בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .

    - לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.

    - עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד

חזרה