שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפינס חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס / איילת בן-יוסף

3 דקות עבודה, עוד 1/4 שעה בתנור ויש לכם פינוק מתוק לסוף הארוחה.


חומרים (4 מנות)
1 כוס חמאת בוטנים לא ממותקת (כמעט צנצנת שלמה)
1 ביצה
3/4 כוס סוכר
1 כוס חלב
1.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות צלזיוס, משמנים תבנית שקעים (12 גדולים או 24 מיני-מאפינס).
  2. בקערת מיקסר מערבלים ביחד חמאת בוטנים, ביצה וסוכר. מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבלים למחית חלקה. מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים עד שהקמח נבלע היטב בתערובת. מוסיפים את השוקולד-צ'יפס ומערבבים.
  3. ממלאים את שקעי התבנית עד לשלושת רבעי הגובה ושולחים ל-1/4 שעה לתנור. המאפינס מוכנים כשהם שחמחמים וקפיציים למגע.


חזרה