מאפינס חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס
/ איילת בן-יוסף
3 דקות עבודה, עוד 1/4 שעה בתנור ויש לכם פינוק מתוק לסוף הארוחה.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 כוס חמאת בוטנים לא ממותקת (כמעט צנצנת שלמה) |
1 ביצה |
3/4 כוס סוכר |
1 כוס חלב |
1.5 כוסות קמח |
1 כפית אבקת אפיה |
קורט מלח |
1/2 כוס שוקולד צ'יפס |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות צלזיוס, משמנים תבנית שקעים (12 גדולים או 24 מיני-מאפינס).
- בקערת מיקסר מערבלים ביחד חמאת בוטנים, ביצה וסוכר. מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבלים למחית חלקה. מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים עד שהקמח נבלע היטב בתערובת. מוסיפים את השוקולד-צ'יפס ומערבבים.
- ממלאים את שקעי התבנית עד לשלושת רבעי הגובה ושולחים ל-1/4 שעה לתנור. המאפינס מוכנים כשהם שחמחמים וקפיציים למגע.
|
חזרה |