שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ברבוניות מטוגנות בבלילה, עם מיונז ורוד / איילת בן-יוסף

דג ורוד, שהופך לשחום בטיגון ומקבל תוספת מתקתקה של מיונז ורדרד.


חומרים (4 מנות)
500 גרם ברבוניות (אפשר להשיג בכל סופר באריזה קפואה)
לבלילה:
1 כוס קמח
2/3 כוס חלב
2 ביצים
כפית מלח
מעט פלפל
שמן לטיגון
למיונז הוורוד:
2 כפות מיונז
2 כפיות תרכיז קפוא של פירות יער
אופן ההכנה
  1. מפשירים היטב את הברבוניות ומייבשים אותן לחלוטין (בעזרת מגבות נייר).
  2. מערבבים את כל חומרי הבלילה ובנתיים מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי-עמוק (כ-2 ס"מ של שמן).
  3. טובלים את פיסות הדג בבלילה, מנערים קצת את העודפים ושולחים למחבת לטיגון זריז - 2 דקות מכל צד. מוצאים ומספיגים את השמן המיותר.
  4. לפני ההגשה מערבבים את מרכיבי המיונז הוורוד, טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או עוד מיונז.

חזרה