|
|
|
|
פירה ורוד
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
5-4 תפוחי אדמה |
1 סלק קטן (או חצי סלק גדול) |
50 גרם חמאה |
1/2 כוס חלב |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- קולפים את תפוחי האדמה והסלק, חותכים לקוביות ומבשלים אותם ביחד בסיר אחד עד שהם רכים. הסלק יצבע את התפוחים ויתן להם גם מעט מהטעם שלו.
- מסלקים את חתיכות הסלק (אפשר לעשות מהן סלט) ומועכים את הפירה.
- חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומוסיפים למחית, מערבבים היטב ומוסיפים את החלב בהדרגה, עד שכולו נספג בפירה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקערה בצורת לב.
| חזרה | | |