שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פירה ורוד / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
5-4 תפוחי אדמה
1 סלק קטן (או חצי סלק גדול)
50 גרם חמאה
1/2 כוס חלב
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. קולפים את תפוחי האדמה והסלק, חותכים לקוביות ומבשלים אותם ביחד בסיר אחד עד שהם רכים. הסלק יצבע את התפוחים ויתן להם גם מעט מהטעם שלו.
  2. מסלקים את חתיכות הסלק (אפשר לעשות מהן סלט) ומועכים את הפירה.
  3. חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומוסיפים למחית, מערבבים היטב ומוסיפים את החלב בהדרגה, עד שכולו נספג בפירה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקערה בצורת לב.


חזרה