שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פרפה פירות יער / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 מיכל תרכיז קפוא של פירות יער - פריגת
אופן ההכנה
  1. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מוסיפים את התרכיז ומערבבים היטב.
  2. עכשיו יש שתי אפשרויות:

    א. מעבירים את הקצפת לכלי הגשה (גביעים, למשל), מעטרים בעלה נענע ומגישים.

    ב. מרפדים תבנית קטנה בניילון נצמד, יוצקים את הקצפת לתבנית ומקפיאים. לפני ההגשה פורסים או קורצים עיגולים או לבבות מהתבנית.




חזרה