שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עוף ונקטרינות / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 ראש חסה אמריקאית
300 גרם חזה עוף
2 נקטרינות בשלות
חופן אגוזי מלך שבורים
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף דבש או סירופ מייפל
1 כף חרדל גרגירים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שמשחים. מניחים בצד להתקרר.
  2. שוטפים את החסה וחותכים או קורעים לפיסות בגודל אכיל. חוצים את הנקטרינות ופורסים לפרוסות דקות. את חזה העוף שהתקרר חותכים לרצועות דקות.
  3. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומרכיבים את הסלט: מניחים שכבה של חסה, מעליה מפזרים את הנקטרינות והעוף ומעליהם מפזרים את האגוזים. על הכל יוצקים את הרוטב.


חזרה