|
|
|
|
סלט עוף ונקטרינות
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ראש חסה אמריקאית |
300 גרם חזה עוף |
2 נקטרינות בשלות |
חופן אגוזי מלך שבורים |
לרוטב: |
3 כפות שמן זית |
1 כף דבש או סירופ מייפל |
1 כף חרדל גרגירים |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שמשחים. מניחים בצד להתקרר.
- שוטפים את החסה וחותכים או קורעים לפיסות בגודל אכיל. חוצים את הנקטרינות ופורסים לפרוסות דקות. את חזה העוף שהתקרר חותכים לרצועות דקות.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ומרכיבים את הסלט: מניחים שכבה של חסה, מעליה מפזרים את הנקטרינות והעוף ומעליהם מפזרים את האגוזים. על הכל יוצקים את הרוטב.
| חזרה | | |