שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה צבעוני / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1/2 חבילה פסטה
1 פלפל אדום קלוי וקלוף
1 מנגו מבושל
6-5 עלי בזיליקום
1 חבילה קטנה עלי רוקט או חופן עלי תרד טריים
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי (או חומץ אחר)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, כשהיא מוכנה מסננים את המים, יוצקים מעט שמן זית, זורקים לקערת הפסטה את עלי התרד ומערבבים, מניחים בצד להתקרר.
  2. חותכים את הפלפל הקלוי לרצועות, חותכים את המנגו לקוביות וקוצצים את הבזיליקום. כשהפסטה קרה מוסיפים את הפלפל, המנגו והבזיליקום לקערה. בכלי נפרד מערבבים שמן, חומץ ומלח-פלפל, יוצקים מעל הפסטה ומערבבים היטב.


חזרה