|
|
|
|
סלט פסטה צבעוני
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1/2 חבילה פסטה |
1 פלפל אדום קלוי וקלוף |
1 מנגו מבושל |
6-5 עלי בזיליקום |
1 חבילה קטנה עלי רוקט או חופן עלי תרד טריים |
4 כפות שמן זית |
2 כפות חומץ בלסמי (או חומץ אחר) |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, כשהיא מוכנה מסננים את המים, יוצקים מעט שמן זית, זורקים לקערת הפסטה את עלי התרד ומערבבים, מניחים בצד להתקרר.
- חותכים את הפלפל הקלוי לרצועות, חותכים את המנגו לקוביות וקוצצים את הבזיליקום. כשהפסטה קרה מוסיפים את הפלפל, המנגו והבזיליקום לקערה. בכלי נפרד מערבבים שמן, חומץ ומלח-פלפל, יוצקים מעל הפסטה ומערבבים היטב.
| חזרה | | |