|
|
|
|
סלט תפוחי אדמה ובטטה עם גבינה בולגרית
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
4 תפוחי אדמה טריים |
2 בטטות |
100 גרם גבינה בולגרית או פטה |
1 בצל אדום פרוס לטבעות דקות |
1 כף נענע קצוצה (כ-10 עלים) |
4 כפות שמן זית |
2 כפות מיץ לימון |
אופן ההכנה |
- מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה עד שהם מתרככים, אבל לא יותר מדי, שלא יתפוררו. מקלפים וחותכים לקוביות.
- מסדרים בקערת הגשה את הפוחים והבטטות, מעליהם מפזרים את הבצל, מפוררים את הגבינה ומפזרים את הנענע.
- בכלי נפרד מערבבים שמן, לימון מלח ופלפל ויוצקים על כל הסלט.
| חזרה | | |