שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גבינת בצל ושומשום / איילת בן-יוסף

קצת השקעה - אבל התוצאה שווה.


חומרים (4 מנות)
1 גביע גבינה לבנה 5% או 9%
1/2 בצל קצוץ דק-דק
כף גדושה שומשום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
  1. מטגנים את הבצל על להבה נמוכה, עד שהוא מזהיב, מניחים להתקרר.
  2. קולים את השומשום על מחבת יבשה, נזהרים שלא ישרף ומניחים להתקרר.
  3. מערבבים את הגבינה עם כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.


חזרה