פסטה קון קרנה
/ איילת בן-יוסף
מתכון נוסף בסדרת הכל בסיר אחד בשר, שעועית ופסטה.
|
חומרים (4 מנות)
|
3 כפות שמן (זית או שמן צמחי אחר) |
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק |
2 שיני שום כתושות |
500 גרם בשר בקר טחון |
1/2 כפית אבקת צ'ילי (או יותר, אם אוהבים חריף) |
1 קופסה שעועית אפויה ברוטב עגבניות |
4 עגבניות קלופות וקצוצות |
1 חבילת פסטה קונכיות או פנה |
4 כפות רוטב סויה |
6 כוסות מים (או ציר עוף אם יש) |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד שהבצל מזהיב ומוסיפים את השום.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד עם הבצל והשום. דואגים לפורר את הבשר שלא יהיו גושים. מתבלים בצ'ילי. מוסיפים את השעועית והעגבניות ומבשלים ביחד 5 דקות. מוסיפים מים, רוטב סויה ופסטה. מערבבים היטב ומכסים. מבשלים את כל הכבודה כ-10 דקות, עד שהפסטה מוכנה. מגישים מיד. אם לא שומרים כשרות - אפשר להגיש עם מעט גבינה (צ'דר, או כל צהובה אחרת) מעל.
|
חזרה |