|
|
|
|
קציצות בשר, מנגולד וכרישה
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 כרישה פרוסה לטבעות (החלק הלבן בלבד) |
500 גרם בשר בקר טחון |
1/2 חבילת תרד קפוא, (200 גרם) מופשר וסחוט היטב |
2 שיני שום |
1 ביצה |
1/2 כוס פירורי לחם |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הכרישה עד שהיא רק מתחילה להשחים. מורידים מהאש ומצננים.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, לשים היטב בידיים ומניחים בקרר לחצי שעה.
- מחממים מחבת עם מעט שמן, יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים משני הצדדים עד שהקציצות שחומות.
| חזרה | | |