שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות בשר, מנגולד וכרישה / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 כרישה פרוסה לטבעות (החלק הלבן בלבד)
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 חבילת תרד קפוא, (200 גרם) מופשר וסחוט היטב
2 שיני שום
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הכרישה עד שהיא רק מתחילה להשחים. מורידים מהאש ומצננים.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, לשים היטב בידיים ומניחים בקרר לחצי שעה.
  3. מחממים מחבת עם מעט שמן, יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים משני הצדדים עד שהקציצות שחומות.

חזרה